Jaarverslagen

Prinses Wilhelmina Fonds

Jaarverslag 2012

Het jaar 2012 is door de Stichting Prinses Wilhelmina Fonds ingeluid als het jaar van “Duna ku Amor”, “Geef met Liefde”. Dankzij het geven met “Liefde” van zovelen, kan de PWF terugkijken op een mooi en succesvol jaar. Behalve dat PWF hulp aan kankerpatiënten en voorlichting over de ziekte kanker heeft kunnen geven, hebben ook andere organisaties die hetzelfde doel nastreven als PWF, hulp kunnen krijgen van PWF.
Download

Jaarverslag 2011

2011 is een jaar met veranderingen in verschillende aspecten. Er is meer aandacht gegeven aan de steeds jongere groep borstkankerpatiënten, de mannelijke patiënten, en kinderen met kanker. Nieuwe chemostoelen zijn aangeschaft voor de afdeling Hemato-Oncologie van het St. Elisabeth Hospitaal. Renovaties aan het pand en het nieuwe automatiseringssysteem dragen bij aan een betere opvang van de patiënten.
Download

Jaarverslag 2010

Dankzij de bereidwillige en trouwe sponsors, vrijwilligers en professionelen heeft PWF in 2010 veel meer kunnen doen voor alles wat met de ziekte kanker te maken heeft in vergelijking met de voorgaande jaren. De vele donaties, de jaarlijkse collecte in september en de Ride fort he Roses in januari zijn de grootste bronnen van inkomsten voor PWF.
Download