Partners en sponsors

Prinses Wilhelmina Fonds

Prinses Wilhelmina Fonds staat midden in de maatschappij, daarom is samenwerking met partners uit het bedrijfsleven, de overheid, en de gezondheidssector van essentieel belang om aan de doelstellingen van zowel PWF als de bedrijven te kunnen werken. Samen wordt gewerkt aan: Kankerbestrijding.

 

logo mcb

MADURO & CURIEL’S BANK

PWF en MCB strijden gezamenlijk voor kanker op Curaçao. Naast het beschikbaar stellen van fondsen, heeft MCB tevens hun historisch pand ter beschikking gesteld aan PWF sinds 1985.

 ridefortheroses

RIDE FOR THE ROSES

PWF samen met de Ride for the Roses maken mensen bewuster over kanker. Daarnaast wordt via sponsoren en donateurs geld ingezameld voor PWF.

logo first caribbean bank

FIRST CARIBBEAN INT. BANK

First Caribbean int. Bank heeft sinds kort fondsenwervende projecten ontwikkeld om deze twee keer per jaar te organiseren om aan middelen te komen voor PWF.

 mc_logo

MANRIQUE CAPRILES GROUP

Manrique Capriles Group is de distributeur voor Astra Zeneca. Manrique Capriles Group sponsort de bewegings- en ademhalingstherapie die plaatsvinden bij PWF en haar patiënten.

fundashonprevenshon

FUNDASHON PREVENSHON

Fundashon Prevenshon is een onderzoekscentrum voor borstkanker, waarbij veel aandacht besteed wordt aan informatievoorziening voor vroegtijdige ontdekking van kanker door gevolg te geven aan de oproep voor het laten maken van een mammografie. In dat kader ondersteunen beide organisaties elkaar.

Logo na pechu

NA PECHU

Een stichting die zich middels theatrale stukken kanker onder de aandacht van het publiek probeert te brengen, om het taboe op borstkanker te doorbreken.

 Image result for stichting rosa curacao

STICHTING R.O.S.A.

Stichting R.O.S.A. ondersteunt stoma patiënten, waarvan velen kankerpatiënten zijn. Maandelijks worden informatiesessies gehouden voor deze patiënten

hamied

STICHTING HAMIËD

PWF heeft een financiële bijdrage geleverd bij de opzet van de hospice voor terminale patiënten.

Logo_Hospiceschets-2

HOSPICE ARCO CAVENT

PWF ondersteunt de hospice financieel voor de zorg van minder kapitaalkrachtig terminale patiënten op Curaçao.

RMHC

RMHC

Een samenwerkingsprotocol is gerealiseerd tussen PWF en Ronald McDonald House Charities Curaçao Foundation om alle regelingen omtrent de zieke kinderen efficiënter te laten lopen, waardoor kinderen en hun familes beter en sneller geholpen kunnen worden.

 logo Sahoury

PAIN CLINIC

Vele kankerpatiënten worden bij dit instituut geholpen.

 Logo hartstichting

CURAÇAO HEART FOUNDATION

In samenwerking met PWF, FMA, en GMN werkt Curaçao Heart Foundation aan het anti-rook beleid op Curaçao.

Logo GMN Curacao

GMN

In samenwerking met PWF, FMA, en Curaçao Heart Foundation werkt de Ministerie van Gezondheid, milieu en Natuur aan het anti-rook beleid op Curaçao.

logo_FMA

FMA

In samenwerking met PWF, Curaçao Heart Foundation, en GMN werkt de Fundashon Maneho pa Adiskhon aan het anti-rook beleid op Curaçao.

 logo wijkverpleging

STICHTING WIT GELE KRUIS

Stichting Wit Gele Kruis samen met de maatschappelijke werkers van PWF begeleiden de patiënten, nadat zij uit het ziekenhuis zijn ontslagen en zorg moeten krijgen thuis of in een Hospice.

Logo ziekenhuis

ST. ELISABETH HOSPITAL
Oncologie afdeling

PWF ondersteunt de oncologie afdeling van het St. Elisabeth ziekenhuis met apparatuur dat daarmee een bijdrage geleverd wordt aan kwaliteitsverbetering van het leven van de kankerpatiënten op Curaçao.